Fedezze fel velünk a Világörökség részévé nyilvánított műemlékeket a Duna partján, illetve Budapest csodálatos panorámáját. Hagyja, hogy elkápráztassa fővárosunk magával ragadó hangulata!

Sétahajózás közben vendégeink fővárosunk legismertebb és legnépszerűbb építészeti műemlékeit tekinthetik meg, mely közben egy kellemes ebédet vagy vacsorát is eltölthetnek. Megújult ételkínálattal, igényes felszereltséggel és a legkiválóbb kiszolgálással igazodunk megrendelőink igényeihez. Vacsoráink választhatóak svédasztalos vagy felszolgált formában is.  Válogasson kedvére menü- és italcsomag ajánlatainkból!

Az UNESCO által a Világörökség részévé nyilvánított Duna-parti látkép, ezen belül az Országház, a Várnegyed épületei, a Királyi palota, a Mátyás templom, a Halászbástya, a Citadella, a Magyar Tudományos Akadémia épületei, a Gellért-hegy, a Szabadság szobor, valamint és nem utolsó sorban a Lánchíd és a dunai hidak lenyűgöző látványt nyújtanak éjjel és nappal egyaránt, amelynek köszönhetően felejthetetlen vizuális élményben lehet részük.

Hajóink a megrendelőink igényei szerint egyéb programokkal is rendelhetőek:

  • Koktélbár, Mixer show-k.
  • Élőzenei és egyéb zenés programok (folklór, cigányzene, szalonzene, könnyűzene, jazz, táncbemutatók).
  • Borkóstolás és pálinkakóstolás sommelier segítségével több nyelven.
  • Barista bemutatók.
  • Kirándulás a Dunakanyarhoz: Szentendre, Visegrád, Esztergom.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS ÁRAJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATBAN VÁRJUK MEGKERESÉSÜKET.

Kapcsolat

Várjuk jelentkezésüket, kollegáink válaszolni fognak megkeresésére. Köszönjük

Not readable? Change text. captcha txt